Pilates medical

Despre noi

Ai o problemă medicală sau fizică? Scapă de durere cu ajutorul exercițiilor de pilates cu aparatul Reformer, care îți vor dezvolta musculatura profundă a organismului, cu rezultate de lungă durată.

Sedințe de Pilates Terapeutic pentru clienți și pacienți

La PILFIS, fiziokinetoterapeuții și instructorii de  Pilates sunt instruiți în cele mai prestigioase centre de învățământ Universitar din Europa și în permanență realizează o  perfecționare continuă. Sedințele sunt de 50 minute, iar fiecare client are propria planificare a exercițiilor pentru a obține cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp posibil.

Sedințele la aparate sunt:

  • Private: un client/pacient cu un instructor;
  • Semi Private: 2 clienti/pacienti cu același instructor.

Fără obligația unui abonament! Oferim pachete de 4-8  sau 12 sedințe, valabile între 1-3 luni.
Oferim doar sedințe individualizate de Pilates cu aparate, pentru că, Pilates înseamna exerciții foarte precise, care doar atunci când sunt corect executate, produc schimbări benefice în organism.

În cazul în care aveți o problemă medicală sau fizică, este necesar un consult prealabil obligatoriu cu fiziokinetoterapeuta noastra, expert Universitar în Metoda Pilates pentru recuperare și kinesiterapie, care vă va realizeaza un program terapeutic individualizat pentru recuperare prin  terapie cu exerciții Pilates.

începe un stil de viață
la superlativ!
Sună acum la telefon:

0773.993.780