MAI MULT DECÂT
MIȘCARE

Prin programele gândite de echipa noastră vei avea nenumărate beneficii, principalele fiind sănătate, mișcare și relaxare.

FILOZOFIA PILFIS

Pilfis Despre Noi

Ne-am dorit mereu să aducem o contribuție în comunitatea noastră. Iar fiindcă sănătatea este cel mai de preț lucru pe care îl are fiecare dintre noi, am deschis Pilfis: Centrul de Fizio-Kinetoterapie și Pilates Medical. Dar în spatele acestei afaceri, se ascund 15 ani de muncă și specializare în străinătate, în care am învățat cele mai noi tehnici cu ajutorul cărora putem să îți redăm sănătatea prin mișcare.

Lucrăm zi de zi împreună cu pacienții noștri, dar și cu persoane sănătoase, care doresc să își mențină un corp echilibrat. Iar prin tratamente personalizate, depunem eforturi împreună pentru a obține cele mai bune rezultate. Progresele voastre, sunt mulțumirea noastră din fiecare zi. Iar pentru voi, șansa de a trăi din nou viața la maxim, fără dureri.

CUM E LA NOI?

Fiindcă ne preocupăm de sănătatea ta, avem grijă ca locația noastră să fie un spațiu plăcut în care să te poți relaxa. Ne asigurăm că fiecare element pe care îl folosești să fie curat și dezinfectat, astfel încât să te bucuri în siguranță de toate beneficiile pe care ți le oferim.

TUR VIRTUAL

Dacă îți place să pui în balanță toate aspectele înainte să iei o deciziei, te invităm într-o vizită virtuală, în care te poți să vezi rapid și online fiecare încăpere din studioul nostru.

ACTIVITATEA NOASTRĂ
ÎN IMAGINI

galerie pilfis lifestyle
galerie 1 pilfis lifestyle
galerie 2 pilfis lifestyle
galerie 3 pilfis lifestyle
galerie 4 pilfis lifestyle

începe un stil de viață
la superlativ!
Sună acum la telefon:

0773.993.780