Clase pregătitoare pentru naștere

Ești însărcinată sau te pregătești pentru o sarcină? Pilates oferă cele mai bune exerciții pentru femeile care doresc să aibă o sarcină confortabilă, sănătoasă și liniștită.

Exercițiile Pilates ajută la întreținerea și îmbunătățirea stării mușchilor abdominali și ai celor ai bazinului pelvin, nu sunt numai un tip de exerciții recomandate în timpul sarcinii, ci pot fi și foarte avantajoase pentru tine în orice etapă a vieții. Exercițiile pot fi adaptate fiecărui stadiu al sarcinii; pot fi mai ușoare sau intense, dar nu trebuie să le continuați dacă vă fac să simțiți vreun disconfort.

Exercițiile Pilates nu solicită încheieturile sau spatele. De fapt, spatele se va fortifica, la fel ca mușchii abdomenului și cei din zona pelvină, permițând o sarcină, o naștere și o recuperare după naștere mai ușoare.

Au scopul de a efectua controlul și întărirea mușchilor perineului și abdominali prin exerciții care activează circulația sângelui și a tonusului muscular al grupelor musculare implicate în timpul sarcinii și în timpul travaliului.
Aceste clase sunt menite să îmbunătătească starea fizică și ajută la restabilirea cât mai rapidă a  imaginii corpului dupa naștere.

Dacă ai primit acordul de la medicul tău să faci mișcare și ții cont de câteva reguli simple, exercițiile Pliates îți vor aduce multe beneficii:

  • Întăresc musculatura abdomenului, spatelui și picioarelor, foarte importante pe parcursul celor noua luni de sarcină;
  • Întăresc musculatura pelvină, importantă pentru o naștere usoară și o recuperare rapidă;
  • Îmbunătățesc circulatia sangvină;
  • Tehnica de respirație folosită în timpul antrenamentelor de Pilates pentru gravide ajută la reducerea stresului, dar și în timpul travaliului;
  • Reduc durerile de spate în timpul sarcinii;
  • Reduc senzația de grețuri în primele luni de sarcină.

Dacă faceți Pilates pentru gravide cu noi, prima vizită postnatală  ESTE GRATUITĂ.
În aceasta vizită se face un examen al planseului pelvian si te vom învăța exercții pentru recuperarea fizică postnatală.

Distribuie articolul:

Vezi toate articolele

începe un stil de viață
la superlativ!
Sună acum la telefon:

0773.993.780